​​

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

4 Vooroordelen over maatwerksoftware (en waarom het vooroordelen zijn)

Geplaatst op: 12 04 2021

Met standaardsoftware krijg je – de naam zegt het al – standaardoplossingen. Daar is in veel gevallen niets mis mee. Maar als het om je bedrijfsprocessen gaat, past een stuk maatwerk toch vaak net even beter. Daarmee kun je tijd besparen, de foutkans terugbrengen of simpelweg het werk van je engineers net even leuker maken. Over maatwerk bestaan nogal wat vooroordelen. In dit blog maken we daar korte metten mee.


Lees meer

Ook last van vierkante wielen?

Geplaatst op: 29 03 2021

Als ik zeg dat kleine dingen een grote impact kunnen hebben, zeg ik waarschijnlijk niets nieuws. Maar toch zie ik bij veel bedrijven dat medewerkers met man en macht staan te trekken aan een kar met vierkante wielen, terwijl dat ronde wiel binnen handbereik is. Maar in de waan van de dag hebben ze geen tijd om dat ronde wiel te monteren. Herkenbaar, maar wel zonde, het kan je zo veel winst opleveren.


Lees meer

De weg naar de toekomst: rechte lijn of hinkstapsprong

Geplaatst op: 15 03 2021

Ik schreef het al in mijn vorige blog. Bij Vroba geloven we in meedenken met onze klanten, grenzen verleggen en komen tot spraakmakende oplossingen. Maar hoe doen we dat eigenlijk? Heel pragmatisch en onderzoekend.


Lees meer

‘Grenzen verleggen en komen tot spraakmakende oplossingen, daar geloof ik in’

Geplaatst op: 02 03 2021

Van een paar dingen in mijn leven word ik heel blij. Van Linda natuurlijk, mijn vrouw. Van mijn prachtige MG cabriolet en van mijn bedrijf, Vroba Engineering en Consultancy. Voor die eerste twee viel ik als een blok. Naar die laatste moest ik iets langer zoeken, maar toen het op mijn pad kwam, was het zo klaar als een klontje: mijn eigen engineeringbedrijf, met alle ruimte en vrijheid om op mijn eigen manier ambitieuze organisaties verder te helpen. Complexe problemen oplossen met slimme oplossingen, klein of groot, daar hou ik van. Maar dat was niet altijd zo duidelijk.


Lees meer

Vroba Engineering en Consultancy, alle kennis onder één dak

Geplaatst op: 28 01 2021

Het is prachtig om samen met klanten engineeringwerk uit te mogen voeren, van definitief ontwerp tot aan de complete productiesets van complexe constructies. De specialisten van Vroba Engineering maken detailberekeningen, geven projectondersteuning en doen heel veel meer. Met name op het gebied van automatisering rondom CAD-systemen helpen we vanuit Vroba Consultancy onze klanten verder vooruit.


Lees meer