​​

Vroba trekt samen met u op

De proactieve partner waar u al 55 jaar op kunt bouwen en vertrouwen

Het ontwerpen, berekenen en tekenen van staalconstructies is een vak apart en dat vak verstaan de engineers van Vroba als geen ander. Onze opdrachtgevers zijn actief in de meest uiteenlopende branches zoals de offshore, petrochemie, hekwerken, staalbouw, machinebouw, plaatwerk toelevering etc. 
Binnen Vroba Consultancy ontwikkelen wij oplossingen, van plug-ins tot complete product- of sales configuratoren , die waarde toevoegen aan CAD- en PDM-systemen.
Met gedreven specialisten helpen we u voortvarend vooruit en ontzorgen u compleet met deskundig advies, eigen softwaretools, training en professioneel tekenwerk waarop u kunt bouwen.

Practice what you preach and improve
Meedenken, de grenzen opzoeken en durven verleggen, resulteert in spraakmakende oplossingen. Dat wat wij bij Vroba Consultancy aan efficiencyverhogende softwaretools bedenken, is beschikbaar voor onze klanten, maar passen wij ook zelf in de dagelijkse praktijk toe. Zo werken we aan continuous improvement.

Engineering en Consultancy versterken elkaar
Het team van Vroba bestaat uit ambitieuze specialisten - van ontwerpers, tekenaars en constructeurs tot werktuigbouwers en projectmanagers - die de dagelijkse uitdaging nodig hebben en elkaar tot grote hoogte stuwen. Zo halen we het beste in ons naar boven en dwingt het ons tot innovatief denken en (samen) doen.
Wij spreken uw taal, kennen uw branche en trekken samen met u op. Afspraak is afspraak, dat gold bij de start van Vroba in 1966 en dat geldt vandaag de dag nog altijd. Voor professionele Engineering en Consultancy kiest u voor Vroba. Onze mensen denken in oplossingen, onze mensen maken het verschil.

“Wij investeren in onze mensen, in trainingen, in software én wij investeren in de relatie met u.”

Frank Montrée
Algemeen directeur Vroba