​​

Vroba trekt samen met u op

De proactieve partner waar u al 50 jaar op kunt bouwen en vertrouwen

Het ontwerpen, berekenen en tekenen van staalconstructies is een vak apart en dat vak verstaan de engineers van Vroba als geen ander. Onze opdrachtgevers zijn actief in de meest uiteenlopende branches zoals de offshore, petrochemie, hekwerken, staalbouw, zware machinebouw etc. Met gedreven specialisten helpen we u voortvarend vooruit en ontzorgen u compleet met deskundig advies en professioneel tekenwerk waarop u kunt bouwen.

Het team van Vroba bestaat uit ambitieuze specialisten - van ontwerpers, tekenaars en constructeurs tot werktuigbouwers en projectmanagers - die de dagelijkse uitdaging nodig hebben en elkaar tot grote hoogte stuwen. Zo halen we het beste in ons naar boven en dwingt het ons tot innovatief denken en (samen) doen.

Meedenken, de grenzen opzoeken en durven verleggen, resulteert in spraakmakende oplossingen. Wij spreken uw taal, kennen uw branche en trekken samen met u op. Afspraak is afspraak, dat gold bij de start van Vroba in 1966 en dat geldt vandaag de dag nog altijd. Voor professionele Engineering en Consultancy kiest u voor Vroba. Onze mensen denken in oplossingen, onze mensen maken het verschil.

“Wij investeren in onze mensen, in trainingen, in software en systemen én wij investeren in de relatie met u.”

Frank Montrée
Algemeen directeur Vroba