​​

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

Slimmer werken? Allemaal gedoe. Of toch niet?

Geplaatst op: 21 07 2021

In ons vorige blog hadden we het over Smart Industry, een wereld vol regelingen en hippe technologieën die soms wat overweldigend kan zijn. Je kunt ook zonder zo veel bombarie beginnen met slimmer werken. Maar wat is slimmer werken eigenlijk?


Lees meer

Smart Industry? Waarom begin je niet eerst bij de basis?

Geplaatst op: 30 06 2021

Als je googelt op Smart Industry krijg je ruim twee miljard resultaten. Daaruit kunnen we concluderen dat het hot is. Maar wat is het? En wat moet je ermee? Of moet je eerst eens terug naar het basis?

 


Lees meer

Wedden dat jouw organisatie luchtiger is dan je denkt?

Geplaatst op: 14 06 2021

Ooit stonden tekenkamers vol met tekentafels, inmiddels zijn deze vervangen door CAD-systemen. Hoe geavanceerder de tekenprogramma’s worden, hoe meer engineeringtijd er vaak nodig blijkt te zijn. Nog meer engineers aanvoeren is niet alleen een fikse uitdaging, het is ook niet nodig. Ik durf te wedden dat er meer lucht in je organisatie zit dan je vermoedt.


Lees meer

‘Er kwam een oplossing uit die veel verder ging dan wat ik zelf had bedacht’

Geplaatst op: 25 05 2021

KG Systems is actief in de tuinbouwsector en is sterk in het maken van kweektafels, kweektafelsystemen en innovatieve, interne transportsystemen. Directeur Bernardo Greeve zag ruimte voor verbetering, en wilde het bedrijfsproces verder automatiseren. Maar waar begin je? Via een stagiair werd Bernardo op het spoor gebracht van Vroba Engineering & Consultancy. Ondanks dat het traject in het begin niet helemaal vlekkeloos verliep, is Bernardo inmiddels dik tevreden. Met de samenwerking én met de oplossing.


Lees meer

Wij kunnen helemaal niets!

Geplaatst op: 10 05 2021

Ik hoor het zo vaak: ‘Frank, ik zie helemaal niet op jullie website wat jullie maken.’ Klopt, dat staat er ook niet. Wij maken namelijk spraakmakende oplossingen, en hoe die eruitzien, dat ligt helemaal aan jou.


Lees meer