​​

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

De weg naar de toekomst: rechte lijn of hinkstapsprong

Geplaatst op: 15 03 2021

Ik schreef het al in mijn vorige blog. Bij Vroba geloven we in meedenken met onze klanten, grenzen verleggen en komen tot spraakmakende oplossingen. Maar hoe doen we dat eigenlijk? Heel pragmatisch en onderzoekend.


Lees meer

‘Grenzen verleggen en komen tot spraakmakende oplossingen, daar geloof ik in’

Geplaatst op: 02 03 2021

Van een paar dingen in mijn leven word ik heel blij. Van Linda natuurlijk, mijn vrouw. Van mijn prachtige MG cabriolet en van mijn bedrijf, Vroba Engineering en Consultancy. Voor die eerste twee viel ik als een blok. Naar die laatste moest ik iets langer zoeken, maar toen het op mijn pad kwam, was het zo klaar als een klontje: mijn eigen engineeringbedrijf, met alle ruimte en vrijheid om op mijn eigen manier ambitieuze organisaties verder te helpen. Complexe problemen oplossen met slimme oplossingen, klein of groot, daar hou ik van. Maar dat was niet altijd zo duidelijk.


Lees meer

Vroba Engineering en Consultancy, alle kennis onder één dak

Geplaatst op: 28 01 2021

Het is prachtig om samen met klanten engineeringwerk uit te mogen voeren, van definitief ontwerp tot aan de complete productiesets van complexe constructies. De specialisten van Vroba Engineering maken detailberekeningen, geven projectondersteuning en doen heel veel meer. Met name op het gebied van automatisering rondom CAD-systemen helpen we vanuit Vroba Consultancy onze klanten verder vooruit.


Lees meer


Belangrijk nieuws over Smart-Connection voor HiCAD

Geplaatst op: 08 11 2019

Sinds vandaag is de nieuwste versie van Smart-Connection voor HiCAD te downloaden vanaf https://www.smart-connection.nl/hicad/downloads-hicad en dat is belangrijk om meerdere redenen.


Lees meer

We hebben er een ervaren applicatieconsultant bij

Geplaatst op: 07 10 2019

Op 7 oktober is Björn Peter bij Vroba Consultancy gestart als application consultant. Hij studeerde ooit luchtvaarttechnologie, maar switchte van richting. “Het werd uiteindelijk een afgeronde studie HBO Werktuigbouw, maar ik ben heel breed geïnteresseerd en dat is ook de reden om voor Vroba te kiezen.


Lees meer

Mooie projecten

Geplaatst op: 29 07 2019

In de twee eerste nieuwsbrieven maakten we melding van enkele spraakmakende projecten van de afgelopen tijd. In de eerste nieuwsbrief trapten we af met de trappen voor de opvallende achthoekige radartoren van Ossenisse die met zijn totale hoogte van 42 meter al van grote afstand te zien is.


Lees meerNieuw(s), de Vroba Nieuwsbrief

Geplaatst op: 01 01 2019

2018 was uiterst succesvol en het nieuwe jaar is veelbelovend. Om u nog beter en frequenter te informeren gaan we komen met een digitale nieuwsbrief, naast de nieuwsberichten en referentieverhalen op de website zoals u dat van ons gewend bent.


Lees meer