​​

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

We hebben er een ervaren applicatieconsultant bij

Geplaatst op: 07 10 2019

Op 7 oktober is Björn Peter bij Vroba Consultancy gestart als application consultant. Hij studeerde ooit luchtvaarttechnologie, maar switchte van richting. “Het werd uiteindelijk een afgeronde studie HBO Werktuigbouw, maar ik ben heel breed geïnteresseerd en dat is ook de reden om voor Vroba te kiezen.


Lees meer

Mooie projecten

Geplaatst op: 29 07 2019

In de twee eerste nieuwsbrieven maakten we melding van enkele spraakmakende projecten van de afgelopen tijd. In de eerste nieuwsbrief trapten we af met de trappen voor de opvallende achthoekige radartoren van Ossenisse die met zijn totale hoogte van 42 meter al van grote afstand te zien is.


Lees meerNieuw(s), de Vroba Nieuwsbrief

Geplaatst op: 01 01 2019

2018 was uiterst succesvol en het nieuwe jaar is veelbelovend. Om u nog beter en frequenter te informeren gaan we komen met een digitale nieuwsbrief, naast de nieuwsberichten en referentieverhalen op de website zoals u dat van ons gewend bent.


Lees meer

Vroba Engineering en PT Structural verzorgen de engineering voor de Singelparkbruggen Leiden

Geplaatst op: 26 07 2018

Vroba Engineering is ook nu weer trots om te mogen melden, dat wij in opdracht van Staalbouw Weelde International, de complete staal- en werktuigbouwkundige engineering in nauwe samenwerking met PT Structural mogen verzorgen voor een zestal voetgangersbruggen op verschillende locaties rondom de oude binnenstad van Leiden. Het betreft vijf vaste bruggen en één beweegbare.
 


Lees meer

Nieuwe relaties en nieuwe reference cases

Geplaatst op: 20 07 2018

Steeds meer nieuwe relaties weten ons te vinden. Om uiteenlopende redenen. In sommige gevallen betreft het grote projecten en soms enkel (periodiek) onderhoud, advies of een stuk maatwerk of systeemoptimalisatie.


Lees meer

Van Spijker Infrabouw kiest voor Vroba Engineering

Geplaatst op: 01 06 2018

Vroba Engineering is trots om te mogen melden, dat wij in opdracht van Van Spijker Infrabouw, de complete staal- en werktuigbouwkundige engineering mogen verzorgen voor de nieuwe Marknesserbrug te Emmeloord.


Lees meer

Raymond Jacobs trekt de consultancybanden verder aan

Geplaatst op: 20 03 2018

Op 1 april start Raymond Jacobs als sales manager om de consultancyactiviteiten van Vroba nog beter op de kaart te zetten. “We maken een gezonde groei door en daarbij past actief relatiebeheer en persoonlijke aandacht,” verklaart Frank Montrée.


Lees meer

Producten ‘Smart’ configureren!

Geplaatst op: 27 02 2018

Meer en meer bedrijven in de maakindustrie werken inmiddels met een 3D tekensysteem. De logische vervolgstap zou productconfiguratie kunnen zijn, maar veel bedrijven zien hiervoor geen directe toepasbaarheid.
“Wij hebben toch geen configureerbaar product,” is een veelgehoorde kreet.


Lees meer