​​

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

Vroba Engineering en PT Structural verzorgen de engineering voor de Singelparkbruggen Leiden

Geplaatst op: 26 07 2018

Vroba Engineering is ook nu weer trots om te mogen melden, dat wij in opdracht van Staalbouw Weelde International, de complete staal- en werktuigbouwkundige engineering in nauwe samenwerking met PT Structural mogen verzorgen voor een zestal voetgangersbruggen op verschillende locaties rondom de oude binnenstad van Leiden. Het betreft vijf vaste bruggen en één beweegbare.
 


Lees meer

Nieuwe relaties en nieuwe reference cases

Geplaatst op: 20 07 2018

Steeds meer nieuwe relaties weten ons te vinden. Om uiteenlopende redenen. In sommige gevallen betreft het grote projecten en soms enkel (periodiek) onderhoud, advies of een stuk maatwerk of systeemoptimalisatie.


Lees meer

Van Spijker Infrabouw kiest voor Vroba Engineering

Geplaatst op: 01 06 2018

Vroba Engineering is trots om te mogen melden, dat wij in opdracht van Van Spijker Infrabouw, de complete staal- en werktuigbouwkundige engineering mogen verzorgen voor de nieuwe Marknesserbrug te Emmeloord.


Lees meer

Raymond Jacobs trekt de consultancybanden verder aan

Geplaatst op: 20 03 2018

Op 1 april start Raymond Jacobs als sales manager om de consultancyactiviteiten van Vroba nog beter op de kaart te zetten. “We maken een gezonde groei door en daarbij past actief relatiebeheer en persoonlijke aandacht,” verklaart Frank Montrée.


Lees meer

Producten ‘Smart’ configureren!

Geplaatst op: 27 02 2018

Meer en meer bedrijven in de maakindustrie werken inmiddels met een 3D tekensysteem. De logische vervolgstap zou productconfiguratie kunnen zijn, maar veel bedrijven zien hiervoor geen directe toepasbaarheid.
“Wij hebben toch geen configureerbaar product,” is een veelgehoorde kreet.


Lees meer

Vroba Consultancy nu ook een Smart Industry Ambassadeur

Geplaatst op: 01 11 2017

Sinds november mogen we ons nu ook officieel Smart Industry Ambassadeur noemen en we bevinden ons in goed gezelschap. Stuk voor stuk bedrijven die net als Vroba Consultancy klaar zijn voor de toekomst en actief bijdragen aan de realisatie van de actieagenda Smart Industry.


Lees meer

Vroba Consultancy lanceert Smart-Connection

Geplaatst op: 31 05 2017

Correct aansluiten van profielen en de complete maatvoering daarvan in een ontwerp is tijdrovend en foutgevoelig en daarom hebben de developers van Vroba Consultancy Smart-Connection ontwikkeld.


Lees meer

De nieuwe website is live

Geplaatst op: 01 11 2016

Met trots presenteren we u de compleet vernieuwde website die past bij de uitgezette koers die we varen waarbij we sturen op succes.


Lees meer

vandervalk+degroot kiest voor Vroba

Geplaatst op: 21 10 2016

In maart meldden we u dat Rick de Man de overstap heeft gemaakt van vandervalk+degroot naar Vroba en nu weet ook zijn oud-werkgever ons te vinden. 


Lees meer

Vroba Engineering & Vroba Consultancy

Geplaatst op: 01 09 2016

We hebben een officiële naamswijziging doorgevoerd. In december van dit jaar vieren we ons 50-jarig bestaan en daarbij past een eigentijdse naam die de lading dekt. 


Lees meer