​​

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

Wij kunnen helemaal niets!

Geplaatst op: 10 05 2021

Ik hoor het zo vaak: ‘Frank, ik zie helemaal niet op jullie website wat jullie maken.’ Klopt, dat staat er ook niet. Wij maken namelijk spraakmakende oplossingen, en hoe die eruitzien, dat ligt helemaal aan jou.


Lees meer

‘In gesprek met Vroba Consultancy worden de verbeterpunten snel inzichtelijk’

Geplaatst op: 28 04 2021

Bij Vroba geloven we in meedenken met onze klanten, grenzen verleggen en komen tot spraakmakende oplossingen. Maar hoe ziet dat er in de praktijk uit? Hektracon Steel Solutions is een veelzijdige specialist op het gebied van stalen hek- en trapconstructies, klein constructiewerk en specials op maat. Van ontwerp tot oplevering, alles gaat in eigen beheer. In zo’n traject valt altijd iets te optimaliseren, volgens eigenaar Martijn Kouwenberg. Het team van Vroba wist daaraan bij te dragen met twee mooie maatwerkoplossingen. Martijn aan het woord.


Lees meer

4 Vooroordelen over maatwerksoftware (en waarom het vooroordelen zijn)

Geplaatst op: 12 04 2021

Met standaardsoftware krijg je – de naam zegt het al – standaardoplossingen. Daar is in veel gevallen niets mis mee. Maar als het om je bedrijfsprocessen gaat, past een stuk maatwerk toch vaak net even beter. Daarmee kun je tijd besparen, de foutkans terugbrengen of simpelweg het werk van je engineers net even leuker maken. Over maatwerk bestaan nogal wat vooroordelen. In dit blog maken we daar korte metten mee.


Lees meer

Ook last van vierkante wielen?

Geplaatst op: 29 03 2021

Als ik zeg dat kleine dingen een grote impact kunnen hebben, zeg ik waarschijnlijk niets nieuws. Maar toch zie ik bij veel bedrijven dat medewerkers met man en macht staan te trekken aan een kar met vierkante wielen, terwijl dat ronde wiel binnen handbereik is. Maar in de waan van de dag hebben ze geen tijd om dat ronde wiel te monteren. Herkenbaar, maar wel zonde, het kan je zo veel winst opleveren.


Lees meer

De weg naar de toekomst: rechte lijn of hinkstapsprong

Geplaatst op: 15 03 2021

Ik schreef het al in mijn vorige blog. Bij Vroba geloven we in meedenken met onze klanten, grenzen verleggen en komen tot spraakmakende oplossingen. Maar hoe doen we dat eigenlijk? Heel pragmatisch en onderzoekend.


Lees meer