​​

Gratis maatwerksoftware!

We schreven al eerder over de vooroordelen die er bestaan over maatwerksoftware. Zo zou het moeilijk te updaten zijn, alleen een optie voor grote corporates, het zou je afhankelijk maken van je leverancier en – het vooroordeel dat altijd bovenaan prijkt – het zou duur zijn. Natuurlijk is maatwerksoftware niet gratis, maar als je op de juiste manier investeert in maatwerksoftware kost het je niets, maar levert het je juist geld op. Hoe werkt dat?

Onderscheidend vermogen

Met standaardsoftware krijg je standaardoplossingen. Een oplossing die de buurman of buurvrouw ook gebruikt. Dat is natuurlijk niet erg als het gaat over je boekhoudprogramma, je kantoorautomatiseringspakket of je plantbewateringssysteem, maar als je je wil onderscheiden van je concurrentie, is het wel slim om software te hebben die exact past bij jouw kritische bedrijfsprocessen. Met dertien-in-een-dozijn-software zal je nooit een uitblinker worden.

Bespaar tijd en geld

Slimme software maakt dat je meer werk kunt verzetten in minder tijd. Dat je niet op jacht hoeft te gaan naar nieuwe engineers – waar vind je ze? –, maar dat je meer kunt presteren met hetzelfde aantal slimme koppen. Door je proces slimmer te maken en de herhalende taken eruit te automatiseren, bespaar je tijd en geld. En frustratie…

Verminder fouten

Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Zo simpel is het. Die mensen, die moeten zeker blijven. Maar als je een aantal van die fouten kunt elimineren, scheelt dat dubbel werk en daarmee bespaar je ook weer tijd en geld. Oh ja, en frustratie… En, laten we eerlijk zijn, daar wordt het werk ook een stuk waardevoller van.

Verhoog het gebruiksgemak

Over waardevol werk gesproken, door wat slimmigheidjes in je CAD-systeem aan te brengen, verhoog je het gebruiksgemak voor je engineers en maak je hun leven aangenamer, simpeler en sneller. Daar krijg je hele blije medewerkers van, en blije medewerkers… Nou ja, dat dus.

Daag ons uit!

Dus nee, ook bij ons is maatwerksoftware niet gratis, maar als je er op de juiste manier in investeert kost het je niets, maar levert het je geld op. Wedden dat we met onze praktische aanpak jouw organisatie verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 – 38 14 14 12 of mail naar frank@vroba.nl. Wil je eerst weten hoe we te werk gaan? Dat lees je in dit blog.

Ander nieuws