​​

Projectondersteuning

Vroba biedt u maximale flexibiliteit en zekerheid

Heeft u tijdelijke behoefte aan extra engineeringcapaciteit of kennis? Voor de duur van een project, of een bepaalde periode, kunt u een beroep doen op onze professionals voor projectondersteuning.

Standaard werken wij vanuit ons kantoor in Waalwijk. Indien de aard van de werkzaamheden erom vraagt, kunnen onze professionals ook tijdelijk op de klant- of projectlocatie aanwezig zijn om bekend te worden met de gewenste werkmethodiek of productiemethoden van de klant. Zodra wij over de juiste kennis en informatie beschikken, worden de werkzaamheden weer bij ons op kantoor voortgezet. Projectoverleg kan op uw locatie plaatsvinden, of middels (communicatie)software op afstand. Door deze efficiënte en effectieve manier van projectondersteuning heeft u het voordeel dat u snel over een zeer flexibele schil kunt beschikken indien uw projecten daarom vragen. De kosten blijven lager dan gangbaar in de markt door de beperking in reis- en verblijfkosten. Deze werkwijze past bij maatschappelijk verantwoord ondernemen, want op deze manier reduceren we het aantal reiskilometers tot een absoluut minimum.

Wij hebben de beschikking over getrainde en ervaren (werktuig)bouwkundige projectmanagers, constructeurs en engineers. Desgewenst leveren we u ook het benodigde CAD-systeem voorzien van de software van uw keuze zoals Tekla Structures, SCIA Engineer, AutoCAD Mechanical, Inventor Professional of HiCAD.