​​

Onze standaard Smart Tools voor o.a. HiCAD

Slim investeren in standaard tools

Wij krijgen met grote regelmaat de vraag of wij bepaalde arbeidsintensieve handelingen, welke veelvuldig terugkeren in het gebruik bij o.a. HiCAD en Tekla, kunnen automatiseren met slimme tools. 

Uiteindelijk dient een goede engineer repeterende handelingen te herkennen zodat deze geautomatiseerd kunnen worden.

"Work Smarter, Not Harder"

Om het voor onze bestaande én toekomstige opdrachtgevers prijstechnisch aantrekkelijker te maken, hebben wij besloten om enkele van deze tools als standaard Vroba tools op de markt te brengen.

Interesse in een van deze tools? Neem dan snel contact met ons op. 
Mocht de door u gezochte Smart Tool er niet tussen staan, neem ook dan contact met ons op, want wellicht kunnen wij deze specifiek voor uw situatie ontwikkelen of toevoegen aan onze catalogus.

Spiltrap Configurator

Een spiltrap wordt veelal toegepast als vluchtroute in een bouwkundige situatie. Voor een dergelijke trap zijn een aantal variaties mogelijk en is veelal een beperkt budget beschikbaar vanuit de opdrachtgever.
Door dit beperkte budget dient een dergelijke trap zo efficiënt mogelijk geproduceerd te worden, iets wat voor het 3D uittekenen van een spiltrap vaak juist niet opgaat.  

Als de spiltrap eenmaal getekend is en op locatie wordt ingemeten, komt het veelvuldig voor dat verdiepingshoogtes in de praktijk net iets afwijken van de theorie. Tot voor kort mocht de tekenaar de trap dan gedeeltelijk, of helemaal opnieuw, opzetten.

Door gebruik te gaan maken van onze Spiltrap Configurator, behoort deze tijdrovende en kostbare actie tot het verleden.
Het segment met de verkeerde verdiepingshoogte kan eenvoudig vervangen worden door een geconfigureerde spiltrap met de juiste verdiepingshoogte.

Bekijk video Vraag demo aan

Smart Printer voor HiCAD

Veel HiCAD gebruikers welke per sheet omgeving meerdere kaders plaatsen, ondervinden vertraging doordat elk individueel kader geselecteerd dient te worden om deze te kunnen printen. 
Op veler verzoek hebben wij hiervoor Smart Printer ontwikkeld. Door gebruik te maken van deze eenvoudige, slimme print tool kan de gebruiker kiezen om bijvoorbeeld alle kaders binnen de actieve sheet omgeving te printen. Ook is het mogelijk om alle kaders op alle sheets te printen.

Smart Printer scant als het ware alle sheet omgevingen af op kaders en zal deze vervolgens allemaal printen naar PDF of opslaan als DWG.

Vraag demo aan

Smart-Connection

Lasergericht ontwerpen!!

Om de maatnauwkeurigheid te verhogen en de kans op verkeerde producten te verkleinen, worden er in de maakindustrie steeds vaker producten ontworpen met zo veel mogelijk pen- en gatverbindingen.

De voordelen van lasergericht ontwerpen vanuit plaat en koker zijn de vrije ontwerpmogelijkheden, het verhogen van de maatnauwkeurigheid en het vereenvoudigen van het productieproces t.b.v. het samenstellen. Dit alles zal erin resulteren dat u als klant een perfect afgewerkt product krijgt tegen een zo gunstig mogelijke prijs! 

Het nadeel van dit ontwerpproces is dat uw engineers meer tijd nodig hebben om deze pen- en gatverbindingen te modelleren. Om dit negatieve effect weg te nemen en tevens te zorgen voor uniforme verbindingen, hebben wij Smart-Connection ontwikkeld. 

Door te kiezen voor Smart-Connection kunt u per direct gebruik maken van een groot aantal standaard verbindingen. Staat de door u gewenste verbinding er (nog) niet tussen? Geen probleem, deze ontwikkelen wij graag klantspecifiek voor u.

Door gebruikt te gaan maken van Smart-Connection kunt u per direct gebruik maken van een groot aantal standaard verbindingen.  Staat de door u gewenste verbinding er niet tussen, geen probleem, deze ontwikkelen wij graag klant specifiek voor u.

Bekijk video Vraag demo aan