​​

Consultancy

Ervaar de persoonlijke, resultaatgerichte aanpak van Vroba

Voor advies op maat, trainings- en optimalisatietrajecten beschikken wij over ervaren consultants, engineers en projectmanagers die in teamverband samen met u optrekken. Wij helpen u vooruit met werkplekbegeleiding, maatwerktrainingen, maatwerksoftware en projectmanagement.
Door vooraf uw eisen, wensen én huidige werkwijze te inventariseren, zijn wij in korte tijd in staat om een training samen te stellen die naadloos aansluit. Zo behaalt u maximaal rendement uit de training die wij bij voorkeur bij u op locatie verzorgen. Het grote voordeel hiervan is dat uw engineers in een vertrouwde omgeving trainen en dat eventuele aanpassingen aan uw eigen configuratie direct doorgevoerd kunnen worden. Indien gewenst kunnen dergelijke cursussen uiteraard ook in ons trainingscentrum gevolgd worden.

Scrum, de eigentijdse Agile aanpak waarbij een multidisciplinair team in korte tijd goed werkende producten oplevert, vraagt om passende tools. ETO (engineering to order) kan/moet sneller en betrouwbaarder. Wenst u uniformiteit en foutreductie en wilt u de doorlooptijd van uw projecten verkorten? Wij ontwikkelen voor u plug-ins zoals custom made product- en salesconfigurators. Spar met de specialisten van Vroba en vergroot uw slagkracht!