​​

Smart-Connection is from now on also available for Autodesk Inventor

Lasergericht ontwerpen met behulp van Smart-Connection voor HiCAD is bij veel van onze relaties de standaard geworden voor slim ontwerpen. Vanwege de succesvolle adaptatie hebben wij nu ook Smart-Connection voor Autodesk Inventor ontwikkeld.

In de moderne maakindustrie worden meer en meer producten lasergericht ontworpen vanuit plaatmateriaal, koker- en buisprofielen met pen- en gatverbindingen. Met Smart-Connection kunt u deze pen- en gatverbindingen eenvoudig aanbrengen - met uniforme verbindingen - in uw 3D CAD-model. Deze gebruiksvriendelijke tool helpt uw engineers bij het ontwerpen en re-designen om de maatnauwkeurigheid te verhogen en de faalkosten significant te verlagen.

Smart-Connection voor Autodesk Inventor is inmiddels beschikbaar voor de frame generator en voor het werken met losse profielen en sheet metal parts. Heeft u specifieke wensen? Wij ontwikkelen de verbindingen altijd op basis van klantbehoefte waarbij de variaties eindeloos zijn. Daag ons uit en ervaar hoe we ook van uw engineer(s) met deze tijdbesparende positioning tool de productiviteit en ontwerpkwaliteit kunnen verhogen.

 

Wil je meer informatie, klik op onderstaande link om een e-mail te versturen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Ander nieuws