​​

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

Smart-Connection is from now on also available for Autodesk Inventor

Geplaatst op: 10 04 2020

Lasergericht ontwerpen met behulp van Smart-Connection voor HiCAD is bij veel van onze relaties de standaard geworden voor slim ontwerpen. Vanwege de succesvolle adaptatie hebben wij nu ook Smart-Connection voor Autodesk Inventor ontwikkeld.


Lees meer

Belangrijk nieuws over Smart-Connection voor HiCAD

Geplaatst op: 08 11 2019

Sinds vandaag is de nieuwste versie van Smart-Connection voor HiCAD te downloaden vanaf https://www.smart-connection.nl/hicad/downloads-hicad en dat is belangrijk om meerdere redenen.


Lees meer

We hebben er een ervaren applicatieconsultant bij

Geplaatst op: 07 10 2019

Op 7 oktober is Björn Peter bij Vroba Consultancy gestart als application consultant. Hij studeerde ooit luchtvaarttechnologie, maar switchte van richting. “Het werd uiteindelijk een afgeronde studie HBO Werktuigbouw, maar ik ben heel breed geïnteresseerd en dat is ook de reden om voor Vroba te kiezen.


Lees meer

Mooie projecten

Geplaatst op: 29 07 2019

In de twee eerste nieuwsbrieven maakten we melding van enkele spraakmakende projecten van de afgelopen tijd. In de eerste nieuwsbrief trapten we af met de trappen voor de opvallende achthoekige radartoren van Ossenisse die met zijn totale hoogte van 42 meter al van grote afstand te zien is.


Lees meer

Nieuw(s), de Vroba Nieuwsbrief

Geplaatst op: 01 01 2019

2018 was uiterst succesvol en het nieuwe jaar is veelbelovend. Om u nog beter en frequenter te informeren gaan we komen met een digitale nieuwsbrief, naast de nieuwsberichten en referentieverhalen op de website zoals u dat van ons gewend bent.


Lees meer