​​

Lees hier onze laatste nieuwsberichten

Raymond Jacobs trekt de consultancybanden verder aan

Geplaatst op: 20 03 2018

Op 1 april start Raymond Jacobs als sales manager om de consultancyactiviteiten van Vroba nog beter op de kaart te zetten. “We maken een gezonde groei door en daarbij past actief relatiebeheer en persoonlijke aandacht,” verklaart Frank Montrée.


Lees meer

Producten ‘Smart’ configureren!

Geplaatst op: 27 02 2018

Meer en meer bedrijven in de maakindustrie werken inmiddels met een 3D tekensysteem. De logische vervolgstap zou productconfiguratie kunnen zijn, maar veel bedrijven zien hiervoor geen directe toepasbaarheid.
“Wij hebben toch geen configureerbaar product,” is een veelgehoorde kreet.


Lees meer

Vroba Consultancy nu ook een Smart Industry Ambassadeur

Geplaatst op: 01 11 2017

Sinds november mogen we ons nu ook officieel Smart Industry Ambassadeur noemen en we bevinden ons in goed gezelschap. Stuk voor stuk bedrijven die net als Vroba Consultancy klaar zijn voor de toekomst en actief bijdragen aan de realisatie van de actieagenda Smart Industry.


Lees meer

Vroba Consultancy lanceert Smart-Connection

Geplaatst op: 31 05 2017

Correct aansluiten van profielen en de complete maatvoering daarvan in een ontwerp is tijdrovend en foutgevoelig en daarom hebben de developers van Vroba Consultancy Smart-Connection ontwikkeld.


Lees meer

De nieuwe website is live

Geplaatst op: 01 11 2016

Met trots presenteren we u de compleet vernieuwde website die past bij de uitgezette koers die we varen waarbij we sturen op succes.


Lees meer